Pariurile pe curse de câini

Pariurile pe curse de caini sunt tipurile de pariuri, realizate de catre client pe evenimente constand in curse transmise de catre organizatori – si anume -  curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele TV instalate special in acest scop in agentie/punct de lucru.
Cursele de caini preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului organizatorului (de exemplu – 288 de curse in 24 de ore), la un interval de 5 minute fiecare.
Programul de gestionare a activitatii de pariere, care contine si inregistrarile curselor difuzate, este furnizat societatii organizatoare de catre firme specializate in domeniu, si care este autorizat metrologic in tari ale Uniunii Europene.
Inregistrarile curselor de caini nu constau in evenimente personalizate (avand inscrise data si locul evenimentului, locatia, denumirea cursei, etc.), fiind identificate doar printr-un numar de ordine si contin efectiv desfasurarea evenimentului dintre momentul startului cursei si finalul acesteia. 
.La fiecare 5 (cinci) minute, publicul este informat despre cotele de pariere, iar in cele 4 (patru) minute preliminare fiecarei curse, este afisat pe monitoarele/ecranele speciale setul cotelor de pariere pentru cursa respectiva.
In cele 4 (patru) minute preliminare cursei se accepta si se efectueaza pariurile pentru cursa respectiva.
Dupa fiecare cursa se informeaza jucatorii despre rezultatele cursei.
Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul poate fi schimbat sau stornat pana la inceperea cursei.
Castigurile se platesc numai in agentia in care a fost facut pariul dupa terminarea cursei. Dreptul platii castigului pariului pe curse de caini este valabil 15 (cincisprezece) zile de la momentul terminarii cursei.
Cursele de caini preinregistrate se desfasoara doar cu un numar de 6(sase) caini iar pariurile se pot plasa doar la ghiseu. La fiecare cursa de caini participa sase caini, avand inscrise numerle de concurs de la 1 la 6

Tipurile de pariere sunt:
a) pariul de castigare, la care se pariaza pe victoria unuia dintre cainii participanti la cursa;
b) pariul de plasare, la care se pariaza pe doi caini, in ordinea in care vor trece acestia linia de sosire, ocupand locul intai si respectiv locul al doilea in cursa respectiva.
c) Primii doi - Perfecta, la care trebuie indicat in mod exact: castigatorul cursei si cel de-al doilea plasat la sfarsitul cursei.
d) Primii trei - Trifecta, la care trebuie indicat in mod exact: castigatorul cursei, cel de-al doilea si cel de-al treilea plasat la sfarsitul cursei.